Jak fungují svíce HOXI

Účinek všech ušních svíček, tělových svící, očistných i čakrových svíček je vždy založen na komínovém efektu, který vzniká při hoření. Ostatní přísady a barvy jsou pouze doplňkem podporující, případně zesilující jejich účinnost. Tento komín samozřejmě odvádí nečistoty z části těla, na kterou je svíce aplikována, uvolňuje a čistí postižené místo, poskytuje uvolnění tělu jak fyzickému tak energetickému.

Používání ušních svící HOXI je součástí přírodní léčby nebo léčbou samotnou, která pramení z pradávné historie. Tuto techniku a způsob léčby znali nejen domorodé národy Ameriky, indiáni, ale i starověké slovanské národy, sibiřští šamani a hlavně keltové.

Dříve lidé více využívali účinné složky přírody. Sbírali léčivé byliny, které dále zpracovávali a používali je i v léčebných rituálech. Práce s ušními svícemi byla ve starověku léčebným rituálem

V dnešní moderní a uspěchané době se bohužel tyto tradiční způsoby léčby téměř vytratily.

Tělové svíčky HOXI pomáhají stimulovat meridiánové body čímž přispívají k obnově toku životní energie, regeneraci postiženého místa, obnově a uvolnění bloků na energetické úrovni, zmírnění bolesti, jsou vhodné jako pomůcka při detoxikaci, prohřátí daného místa při masážích, harmonizaci a aktivaci lymfatického systému atd, atd. 

Ušní svíčky HOXI napomáhají od bolesti hlavy, migrén, při chronických a akutních rýmách, při lehkých zánětech středního ucha, zánětech mandlí, při problémech s čichem, nedostatečném prokrvení uší, při čištění lymfatických drenáží uší, při aktivacích meridiánů a reflexních zón uší, pomáhají se zbavit hučení a tlakům v uších, můžete pomoci snížit stres nebo i některé psychické problémy a samozřejmě jsou velmi vhodné stejně jako tělové svíčky jako součást muzikoterapie, relaxace nebo masáží hlavy či ucha.

Jak fungují svíce HOXI - princip a funkce svíce Hoxi

 

Upozornění!
Ušní ani tělové svíčky nenahrazují lékaře!