Vaše zkušenosti se svícemi Hoxi

Ušní a tělové svíce - Vaše zkušenosti s použitím svící Hoxi

Ušní a tělové svíce - Vaše zkušenosti s použitím svící HoxiZkušenosti s ušními a tělovými svícemi HOXI, které jste nám zaslali. Děkujeme Všem za zaslání typů, rad, referencí a zkušeností, které mohou pomoci všem ostatním, kteří s ušními a tělovými svícemi HOXI pracují nebo chtějí pracovat, a nemají tolik zkušeností.

Budeme rádi, pokud nám Vaše zkušenosti nebo poznatky napíšete i Vy na email: info@hoxi.cz nebo ve spodní části stránky do komentáře.

Máte víc zkušeností a chtěli byste jako dárek ušní nebo tělové svíce Hoxi zdarma??

  1. Napište nám alespoň 3 Vaše vlastní zkušenosti se svícemi Hoxi
  2. Objednejte si libovolné množství ušních nebo tělových svící Hoxi
  3. Na oplátku Vám zdarma zašleme 10ks tělových nebo ušních svící Hoxi k Vaší objednávce
  4. Vaše zkušenosti zveřejníme na této stránce (uvedeme pouze křestní jméno nebo monogram)

Své vlastní poznatky z praxe se svícemi HOXI, zasílejte na náš email: info@hoxi.cz

Za všechny postřehy, rady a zkušenosti jsme rádi a předem děkujeme za to, že se chcete podělit s  ostatními.

 

Ušní a tělové svíce - Vaše zkušenosti s použitím svící Hoxi

Zaslali jste nám:

Pásový opar na hlavě a postherpická neuralgie

Babička 84 let , měla pásový opar na hlavě a poté postherpetickou neuralgii.. Bolesti jí zasáhly polovinu hlavy a ucho, trvaly 18 měsíců než jsme vyzkoušely ušní svíce .. Aplikovaly jsme je za ucho, vždy jednu na každou stranu a to tak že jeden týden svíce (týden pauza) 3x a ulevilo se o neskutečných 80% ...  Pokračujeme dál a už teď víme, že máme vyhráno :-) Je to velký zázrak, jelikož nepomohl zásah lékařů, léčitelů, léků a ty bolesti byly opravdu obrovské .. Vyzkoušeno i na dětech - kašel, rýma, ouška 100%. Samozřejmě máme ušní a tělové svíce Hoxi doma a dáváme je opravdu na všechno..

Z celého srdce Všem, co se podílejí na výrobě těchto úžasných svíček moc děkujeme
a tleskáme!!!

Zaslala paní Marcela

Lymfatický otok

Po sérii terapií lymfat. otoku podbříšku aplikace svíček. Aplikováno přímo na otok 1 svíčka + 2 tělové svíce do třísel. Po 14 dnech otok ustoupil. Terapií bylo celkem 3 za 14 dní.
Zaslala paní Lenka

Zanesené dutiny a ucpaná rýma

3 dny za sebou ušní svíčky a k tomu lymfodrenáž hlavy. Spustila se rýma. Bolest a tlak povolili.
Zaslala paní Lenka

Zánět spojivek

Na zánět spojivek jsem aplikovala 2 dny za sebou ušní svíčku na lícní kost. PO dvou dnes zánět ustoupil.
Zaslala paní Lenka

Kašel u syna

Při synově úporném kašli svíce pomohla při aplikaci na hruď. Po aplikaci již nekašlal.
Zaslala paní Dana

Rýma

Pomohli při rýmě. Aplikovala jsem na zátylek + mezi obočí
Zaslala paní Dana

Čakrová svíce

Oranžová svíčka mi krásně zharmonizovala 3 čakru.
Zaslala paní Dana

Stres

Tak každodenní záležitost jako je stres a přitom tak nebezpečná.

Nesprávně jsem držela páteř, protože mě ramena táhly nahoru, směrem k ušm, večer jsem upadala do postele s velkou bolestí krční páteře. A proto jsem se rozhodla pro aplikaci tělové svíce na krční páteř s pomocí kamarádky. Vždy po aplikaci jsem cítila, jak ramena spadávají dolů, protože svíce ulevila od bolesti, také hlava byla bez myšlenek na stres a konečně se mi ulevilo.
Zaslala paní Eva

Bolest zubu

Nacházela jsem se tou dobou v zahraničí, kde jsem se nemohla dostvit k zubaři. Cítila jsem, že mě bolí zub a proto jsem začala používat ušní svíce na tvář, tam kde se bolest zubu nacházela. Vždy, když jsem požila ušní svíci před spaním, bolest byla pryč.
Zaslala paní Eva 

Bolest v koleni od ledvin

Dlouhou dobu mě bolelo koleno a často v něm křupalo. Cca 8cm pod kolením kloubem je možné si nahmatat oslabený bod, z meridiány ledvin. Při aplikaci tělové svíce se koleno zahřálo a bolest odezněla. Aplikovala jsem vždy intuitivně, cca během 2 měsíců 6 svící. Nepříjemná bolest byla odstraněna. Věřím, že i zánět v koleně (voda v koleně) je možné odstranit pomocí svíce a člověk tak nemusí podstoupit chirurgický zákrok.
Zaslala paní Eva 

Bolest břicha

15-letá dívka má bolest v místě slepého střeva. Po jedné svíci, ustala bolest a už se nevrátila. zatím je to 3 měsíce a je bez bolesti.
Zaslala paní Zdenka

Celoroční rýma

Celoroční rýma, po 6 svíčkách ušních ustupuje. Myslím si, že že ještě 3 svíčky ušní a paní bude bez rýmy. Už teď si chválí, že se jáí zlepšil sluch, nezalíhají jí uši jako předtím. Nebolí ji hlava ani dutiny.
Zaslala paní Zdenka

Bolest kolene

Dlouholetá bolest kolene ustoupila po 2 tělových svících. Paní ybla nadšená, protože jí nic na bolest nepomohlo, až svíčky.

Zaslala paní Zdenka

Hlasivky

Paní vynechávaly hlasivky (je zpěvačka). Po 2 čakrových svících světle modrých na krční čakře a 2 svíčkách zelených na srdeční čakře je paní úplně v pořádku. mluví, zpívá a je moc spokojená.
Zaslala paní Zdenka

Zalehlé ucho

Moje 67 letá maminka měla dlouhé roky potíže se zalehlým uchem, nepomáhala ani návštěva na ORL. Pomohla aplikace jediné ušní svíčky.
Zaslala paní Pavla

Natažené svaly

Dcera aktivně sportuje, mívá problémy s natáhlými svaly - vždy po náročném sportovním výkonu aplikuje na každou nohu jednu svíci. Účinek pozná na druhý den při další zátěži.
Zaslala paní Pavla

Problémy s trapézovým svalem

Manžel měl problémy s trapézovým svalem, aplikovali jsme svíci, následovala masáž a nahřátí himalájskou solí. Vše jsme opakovali 3 dny, nemusel ani k lékaři a byl fit.
Zaslala paní Pavla

Dlouhodobé bolesti pod kolenem

,kde je křečová žíla / paní po hluboké žilní tromboze v minulých letech/, užívala místně Varixinaly ung. aj., úleva byla ale jen chvilková. Aplikovala jsem jí tělové svíce na problém - 1 svíci přímo pod koleno, 2. pod lýtko a 3.na vnitřní část stehna. Opakovaně 3x v 1 týdnu / s esencí Tea tree/. Úleva byla ihned po 1.aplikaci, ale pro jistější pročištění žil , vč. zánětu, který měla v určitém místě, jsem opakovaně přikládala svíce dál a střídala s Tymiánem. Po 3. dni mi volala , moc děkovala, je bez bolestí, bez mastiček a bez zánětu, dokonce opět začala cvičit a usmívá se, velmi spokojená. Je to již 14 dní a vše je zatím O.K
Zaslala paní Alena

Dlouhodobé bolesti hlavy, opakující se migrény

Paní po zánětu dutin, dlouhodobé bolesti hlavy, opakující se migrény, k tomu před 14 dny zánět nosohltanu a k tomu ještě si kousla do jazyku v zadní boční části -nemohla jíst, mluvit / zub jí dráždil bolavé místo/. Začala jsem ušními svícemi - měla pocit, že má skrz hlavu duté místo, ihned lépe slyšela, hlava přestala bolet. Druhý den bolesti v krku - dala jsem tělové svíce za uši, úleva k večeru. Mezi tím , kvůli hluboké aftě po kousnutí jazyka si šla do lékárny pro roztok, ale večer doma zjistila, že si nemá co natřít !!! Afta byla pryč !!! Léčili jsme krk a přitom úplně zmizela bolavá afta.!! Volala mi, že vyhodila z okna 400.- / léky z lékárny/. Moc děkovala. Dnes je v klidu, na nic si nestěžuje.

Mám velikou radost, když se podaří takto rychle vymítit bolístku, mám radost z každého, třeba jen malého úspěchu.Zaslala paní Alena

Afty v ústní dutině

Byla u mě paní, která trpí na velké afty v puse. Došlo to s ní tak daleko, že má podváhu, protože nemůže jíst tuhou stravu a léčí se v nemocnici v ...... Bere spoustu tablet, je v pracovní neschopnosti často kvůli aftům a neumějí jí pomoci. Tak jsme vypálily svíci a afty se hned stáhly a přestaly bolet. Nějaké svíce si paní vzala domů a bude si dělat každý den 1ks. Dneska už jí normálně, takže je paní šťastná. Svíci jsem přiložila přímo kousek od aftu (horní čelist nad zuby). A dala jsem normální, ušní mi přišla slabá.
Zaslala: Marcela M.

Necitlivost prstů na rukou

Další paní trpí dlouho necitlivostí a puchnutím prstů. Bere nějaké léky, ale neudrží ani lžíci v ruce, navíc ji to bolí. Otoky jsou dost velké. Tak jsem dala na zápěstí zvrchu černou a do hodiny otoky splaskly a citlivost do prstů se vrátila. Paní ještě vypálila další 3 černé během 2 dnů. Dnes je to 10 dní a citlivost prstů je normální, otoky se nedělají, paní už nepálí nic, jen si užívá pohody a je spokojená.
Zaslala: Marcela M.

Zlepšení stavu po operaci prostaty

Klient prodělal operaci prostaty a už po třech týdnech po operaci jsme aplikovali tělové svíce kolem oblasti podbříšku (velice jemně) a pak na dolní konec zad - pro pročistění a odstranění negat. energie. Vždy cítil uvolnění a zmírnilo se napětí.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Chronický problém s ucpanými dutinami

Aplikace tělových svící do oblasti čela, spánků a kořene nosu - několikrát do měsíce, vždy na jedno sezení 5 ks svící.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Velká nervozita a zloba

Do oblasti srdeční čakry aplikace dvou tělových svící - postupně se zmírnil pocit nenávisti, zloby a ublížení vůči kolegyni až tento pocit odešel - byl vytažen svící.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Usmíření po letech mezi sestrami

Opět do srdeční čakry pouze aplikace 1 ks tělové svíce a po několika letech přišel pocit klidu vůči sestře a ještě týž den klientka sestře zavolala a komunikují spolu dodnes.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Bolest trojklanného nervu

Aplikace jedné tělové svíce na zdravou stranu tváře a dvou svící na stranu, kde bolí trojklanný nerv. Klientka musela dříve fungovat několik let pouze s léky - už po první aplikace nastala veliká úleva!!! a mohla si snížit léky na bolest.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Několikaletá úporná bolest hlavy

Klientka několik let trpěli velice silnými bolestmi hlavy, které šly až do migrény. Zvládla je pouze tak, že vždy po dvou hodinách si musela zacvičit, tím bolest začala být snesitelná. Po první aplikaci pěti tělových svící do oblasti krční páteře, za uši a na čelo, její stav se začal zlepšovat tak, že po půl roce pravidelných aplikací svící pouze jednou za měsíc se její stav natolik zlepšil, že na aplikace přestala docházet.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Bolest dolních končetin

Aplikace tělovych svící na pravou i levou dolní končetinu vždy po dvou kusech - kolem holenní kosti od kolene ke kotnikům. Klientka poznala hned po první svíčce změnu - měla nohy jakoby lehčí. Po celé procedůře, která trvala skoro hodinu, její nožky byly lehké a bolest ustoupila.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Nafouknuté bříško

Malé miminko - bolest bříška - aplikace půl svíčky do pupíku, pak promasírovat a za hodinu druhá půlka svíčky, ale už nebylo nutné, děťátko mezitím usnulo...

Zaslala: Libuše P. (Brno)

Bolest zad

Tělové svíčky se aplikovaly kolem celé páteře od krční páteře až ke křížové kosti, vždy kolem obratlů jsem obkroužila, na chvíli se zastavila a pak pokračovala dál. Spotřeba 5 ks tělových svící (2 + 2 z každé strany plus 1 na dočistění).
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Mentruační bolesti

Tělová svíce aplikována do oblasti zad (bedra) a druhá svíčka do oblasti nad pupíkem (vyhořela 1/3) a dále pokračuji stejnou svící v podbřišku.

Toto je pouze zlomek případů, kdy praktikuji nebo jsem používala Tělové svíce. Některým klientům vyhovovala třeba jedna svíce po provedené masáži, většinou na dočistění lymfatického systému.
Zaslala: Libuše P. (Brno)

Mentruační problémy

Jako terapeutka, mám vždy radost a cítím velikou vděčnost, když “ problém”, který klient dlouhou dobu řeší, se “zázračně” vyřeší během pár dnů či týdnů.

A jeden takový příklad se šťastným koncem, ráda sdílím s Vámi, jelikož svíce Hoxi jsou v hlavní roli a to konkrétně červené. A budu ráda, když tato recenze pomůže i jiným klientkám, které mají stejný “ problém.”

Klientka více jak 10 let brala hormonální antikoncepci a po vysazení se jí přirozeně nenastartovala menstruace. Po dvou letech chození na gynekologii na injekce na vyvolání se nakonec obrátila na mě a světe div se, menstruace se přirozeně projevila po měsíci a půl, po červených svících, které každý den přikládala na vaječníky, střídavě každý den jeden po dobu 14 dnů, poté na týden vysadila, aby se zapojilo i tělo a jeho vlastní regenerace a pak opět začala.
(Dita Oškerová - Bylinkové snění)

Úleva od bolestí nohou

Často mne trápí bolesti nohou, při prvním vypalování tělové svíce v kotníku, bylo vypálení velmi hnědé, svíce jsem vypalovala pravidelně a postupně bolest ustupovala. Svíce mi pomohly k ustoupení bolesti a zmírněním otoků.
Zaslala: Jana

Otok na koleni

Po pádu na kole mne velmi bolelo koleno, modřina po pár dnech ustoupila, nejdříve jsem koleno mazala kostivalem, ale později jsem zkusila přímo na otoku pod kolenem vypálit tělovou svíci. Už po prvním vypálení byla bolest menší.
Zaslala: Veronika

Psychická úleva

Při prožívání státnicových zkoušek, učení a věčná změna nálad která s nervozitou souvisí, jsem vypálila tělovou svíci na pravém palci. Po vypálení jsem cítila velkou úlevu a jakoby pocity beznaděje byli pryč, svíce mi v tomto období velmi pomáhaly.
Zaslala: Veronika 

Zalehnutí v uších a špatný sluch

Zalehnutí v uších a špatný sluch, na to si poslední dobou stěžovala jinak moje naprosto zdravá skoro 80. letá babička. A upřímně, tento “ problém” trápí více lidí ve starším věku.  Poprosila mě, jestli by také mohla vyzkoušet ty kouzelné ušní svíce, protože věří, že ji určitě pomohou. A opravdu pomohly. Teď ji svíce aplikuji každý měsíc 1x a po zalehnutí ani památky. A sluch se o 100% zlepšil – samozřejmě, že už to nebude jako ve 20 letech, ale slyšet v takovém požehnaném věku bez naslouchátka je upřímně krásné.
Zaslala: Dita Oškerová – Bylinkové snění

Podezření na zápal plic, rozhozená imunita

Zasílám Vám svůj příběh se svíčkami HOXI
Moje dcerka v době, kdy chodila do mateřské školky, často trpívala na zápaly plic. Klasické kolečko ... dětská lékařka, rentgen, antibiotika, rozhozená imunita a minimálně 2 týdny v posteli.

Když už to bylo snad po čtvrté nebo po páté, to už byla dcerka v 1.třídě, tak jsem požádala paní doktorku, aby mi, po potvrzení diagnózy "opět zápal plic", dala 3 dny s tím, že za tři dny přijdu na kontrolu a uvidíme. Samozřejmě, že pokud by se cokoliv zhoršilo, budu tam hned.

Nasadili jsme ušní svíce HOXI (dětské jsem tehdy neměla a tělové mi přišly na její tělíčko moc velké) a to na každou plíci ze zadu 3 x denně. Tzn. ráno, v poledne a večer jsme svíčkovali a navíc k tomu ještě brala lichořeřišnicovou tinkturu 15 kapek také 3 x denně. Na záčátku nemoci jsme při horečkách přikládali kolečka citrónu na vnitřní stranu zápěstí a kotníků a zabalili je do mokré vlažné utěrky.

Čtvrtý den jsme se šly ukázat paní doktorce a po zápalu plic ani památky. Ani rentgen nic neukázal a dcerka mohla do školy. Imunita v pořádku a od té doby už se nám nestalo ani jednou, že by se jí to vrátilo a to jsou již 2 roky.

Moc děkuji, že můžu využívat vašich svíček. Už mnohokrát nám zachránili, když už ne život, tak zdraví určitě.
Zaslala: Soňa B.S.

 


Protected by Copyscape

© Všechny obrázky, texty, metody, kurzy, návody na použití, doporučení a tabulky jsou autorským dílem HOXI.cz nebo uveřejněné se svolením našich zákazníků, kteří nám své zkušenosti zaslali, a bez písemného souhlasu není kopírování, a to ani jejich částí, dovoleno. Více informací na info@hoxi.cz  V případě, že chcete zveřejnit na svých webových stránkách část našich textů apod., je to možné pouze s aktivním odkazem na www.hoxi.cz. Pokud jste prodejcem nebo terapeutem, či masérem používajícím ušní nebo tělové svíce HOXI, lze náš obsah použít pro Vaši prezentaci. Samozřejmě lze odkaz na naše články sdílet na facebookových stránkách, Twitteru a jiných sociálních sítích.