Očistná ČERNÁ tělová svíce HOXI - fotonávod

HOXI-ušní-a-tělové-svíce- Očistná a detoxikační černá tělová svíce HOXI s esenciálním olejem EucalyptuOčistná a detoxikační černá tělová svíce HOXI s esenciálním olejem Eucalyptu

Je výborným pomocníkem při nastartování metabolismu, k detoxikaci a redukci hmotnosti. Doporučujeme používat také k posílení imunity a čištění lymfatického systému. Očistná černá tělová svíce HOXI zároveň napomáhá k uvolnění hlubokých psychických bloků, při těžších depresích, nervozitě a snižování stresu.

Očistná černá tělová svíce HOXI a její užití

Očistné a detoxikační černé tělové svíce HOXI můžete použít i sami. Použití je velmi jednoduché. Připravíme si misku s vodou na uhašení svíce, zapalovač nebo zápalky na zapálení. V případě potřeby můžete použít ochranné kolečko, které si vystřihnete podle návodu v příbalovém letáku. Zkušenější uživatelé nebo terapeuté mohou svíci použít podle svých zvyklostí.

Připravili jsme pro Vás jednoduchý fotonávod jak očistnou černou tělovou svíci HOXI aplikovat nad pupek. Toto místo je nejvhodnějším místem pro aplikaci při nastartování metabolismu, čištění lymfy, redukci váhy a detoxikaci.

V případě alergií na včelí vosk, můžete nahradit černou tělovou svíci HOXI bílou tělovou svící HOXI, která je bez včelího vosku z kvalitního kosmetického parafinu.

Zkušení terapeuté, kteří kombinují práci se svícemi HOXI s jinými technikami, mohou černou tělovou svíci použít také při práci s lymfou - lymfatickými uzlinami, meridiánovými dráhami a na odblokování hlubších psychických problémů.

TIP HOXI:
Po použití nebo aplikaci černé tělové svíce HOXI doporučujeme použít očistnou bílou tělovou svíci HOXI pro celkové vyrovnání energie v organismu. Po této aplikaci je vhodné hodinu klidový režim - odpočinek, aby tělo mělo dostatek času na regeneraci.

Aplikace očistné černé tělové svíce HOXI - fotonávod

1. Co potřebujeme před aplikací černé tělové svíce HOXI

Před aplikací očistné černé tělové svíce HOXI si připravte misku s vodou na uhašení a zapalovač nebo zápalky. Doporučujeme také použití ochranného kolečka, které si můžete vystřihnout podle návodu v příbalovém letáku. 

HOXI-ušní-a-tělové-svíce- Co potřebujeme před aplikací černé tělové svíce HOXI

2. Zapálení očistné černé tělové svíce HOXI

Připraveným zapalovačem nebo zápalkami svíci zapálíme na horním - širším konci a před samotnou aplikací svíce necháme krátce rozhořet. 

HOXI-ušní-a-tělové-svíce- Zapálení očistné černé tělové svíce HOXI

3.1. Přiložení očistné černé tělové svíce HOXI na místo aplikace

Zapálenou černou očistnou tělovou svíci HOXI přiložíme na místo aplikace spodním - užším koncem (např. nad pupek) a dbáme na to, aby ze spodní části neunikal dým. Černou svíci držíme vždy kolmo k tělu, a na jednom místě. Svící zásadně nepohybujeme abychom nesnižovali její účinek. 

HOXI-ušní-a-tělové-svíce- Přiložení očistné černé tělové svíce HOXI na místo aplikace

3.2. Kombinace očistné černé tělové svíce HOXI s jinými technikami

Zkušení terapeuté a maséři mohou kombinovat aplikaci očistné černé tělové svíce HOXI s jinými terapeutickými technikami a metodami. Díky vhodným kombinacím technik můžete docílit lepších výsledků. 

HOXI-ušní-a-tělové-svíce- Kombinace očistné černé tělové svíce HOXI s jinými technikami

4. Uhašení černé očistné tělové svíce HOXI

Po odhoření očistné černé tělové svíce HOXI ji opatrně sundejte z místa aplikace a uhaste v připravené misce s vodou. V případě, že si svíci aplikujete sami, mějte vždy připravenu misku s vodou blíž k ruce. Jakmile svíci sundáte z místa aplikace, pečlivě ji uhaste v připravené vodě a zkontrolujte, zda již nehoří. 

HOXI-ušní-a-tělové-svíce- Uhašení černé očistné tělové svíce HOXI

5. Kontrola nedopalku očistné černé tělové svíce HOXI

Po uhašení očistné černé tělové svíce HOXI mohou terapeuté a zkušenější uživatelé, na základě svých zkušeností, zkontrolovat nedopalek. 

HOXI-ušní-a-tělové-svíce- Kontrola nedopalku očistné černé tělové svíce HOXI


V případě, že si netroufáte na aplikaci černých očistných a detoxikačních tělových svící HOXI sami, navštivte terapeuta nebo maséra, který svíce HOXI používá a nechte si svíce aplikovat zkušeným profesionálem.

Děkujeme Vám, že dodržujete bezpečnostní doporučení a předcházíte tak případným zbytečným nepříjemnostem. Výrobce ušních a tělových svící HOXI nenese odpovědnost za případné nedodržení bezpečnostních podmínek a doporučení! Ušní a tělové svíce používejte vždy zodpovědně a na vlastní riziko vzhledem k práci s otevřeným ohněm!

Ušní a tělové svíce HOXI nenahrazují lékaře!


 

Protected by Copyscape© Všechny obrázky, texty, metody, kurzy, návody na použití, doporučení a tabulky jsou autorským dílem HOXI.cz, a bez písemného souhlasu není kopírování, a to ani jejich částí, dovoleno. Více informací na info@hoxi.cz  V případě, že chcete zveřejnit na svých webových stránkách část našich textů apod., je to možné pouze s aktivním odkazem na www.hoxi.cz. Pokud jste prodejcem nebo terapeutem, či masérem používajícím ušní nebo tělové svíce HOXI, lze náš obsah použít pro Vaši prezentaci. Samozřejmě lze odkaz na naše články sdílet na facebookových stránkách, Twitteru a jiných sociálních sítích.