Nejčastější dotazy na použití

Nejčastější a nejběžnější dotazy na použití ušních a tělových svíček HOXI. Na tomto místě budeme postupně zveřejňovat Vaše nejčastější otázky, případně Vaše připomínky a zkušenosti z aplikace svíček. Pokud máte jakýkoliv dotaz prospěšný ostatním, který bychom mohli na tomto místě zveřejnit, zašlete nám Váš dotaz nebo poznatek z Vašich zkušeností na email info@hoxi.cz

Nejčastější a nejběžnější dotazy na použití ušních a tělových svíček HOXI

Kdo může ušní a tělové svíčky používat?

Ušní a tělové svíčky HOXI může používat téměř každý. Důležité je zachovat bezpečnost s ohledem na práci s otevřeným ohněm. Určitě by neměli svíčky používat (aplikovat) malé děti. Svíčky tedy může používat jak každý z Vás k pomoci ve své rodině a blízkým lidem, tak jsou samozřejmě vhodné pro terapeuty, léčitele nebo maséry, kteří by měli vědět o ušních a tělových svíčkách víc než laik a dokázat je použít jak samotně, tak i v kombinaci s jinými léčebnými metodami.

Co ten prášek po vyhoření

Po vyhoření ušní, tělové, čakrové nebo bílé či černé očistné tělové svíčky vždy zůstane "prášek" ve spodní části svíčky. tento prášek je samozřejmě popílkem, který zůstavá odhoříváním svíčky, ale díky složení a použití jednotlivých svíček na postižená místa mění svůj charakter, konzistenci a zabarvení podle čehož můžeme pomoci diagnostikovat nebo potvrdit daný problém.

Zapálil jsem svíčku ve vzduchu a ten prášek tam je taky

Ano, samozřejmě popílek "prášek" bude ve svíčce vždy (pokud Vám nevypadne ven :-)). Nicméně prášek bude uskupený jinak než při správném použití na těle nebo v uchu. Vše je o citu a zkušenostech.

Kam můžu svíčky aplikovat, na jaká místa?

Používejte ušní i tělové svíčky pouze na ta místa, která znáte nebo Vám někdo zkušenější poradil. Určitě nepoužívejte svíčky přímo na srdce, do oka, přímo na otevřené rány nebo sliznice.

Co ušní a tělové svíčky u dětí?

Ušní a tělové svíčky můžete použít a aplikovat samozřejmě i dětem. V zásadě není omezena spodní hranice použití. Doporučujeme ale používat u dětí starších 3 let. Malých dětem předem vysvětlete, že svíčka bude hořet a že se nemusí ohně bát. Nenuťte děti, které se bojí ohně abyste jim nezpůsobili traumatický zážitek!

Musí se ušní svíčka dávat pouze do ucha?

Ne, nemusí. Ušní svíčka je určena především pro aplikaci do ucha, ale pokud nechcete svíčku použít přímo do ucha, je možné ji dát i za ucho. Ušní svíčka má ale samozřejmě daleko více možností použití. Například při problémech horních cest dýchacích, bolestech zubů, dásní, očí, nespavosti atd. atd.

Na co jsou tělové svíčky?

 Tělové svíčky stejně jako ušní svíčky mají téměř neomezené možnosti jejich aplikace.Ale v zásadě pomáhají stimulovat meridiánové body čímž přispívají k obnově toku životní energie, regeneraci postiženého místa, obnově a uvolnění bloků na energetické úrovni, zmírnění bolesti, jsou vhodné jako pomůcka při detoxikaci, prohřátí daného místa při masážích, harmonizaci a aktivaci lymfatického systému apod. Samozřejmě zde není řečeno vše a jak jsme psali výše, možností je mnoho. Svíčky lze použít i v kombinaci s jinými terapeutickými metodami, masážemi, energetickým léčením apod. Samotným používání získáte sami více jistoty a díky dosaženým výsledkům více odvahy v esperimentování a samotné aplikaci svící. Určitě dávejte pozor v oblasti srdce kam nedoporučujeme svíčky aplikovat vůbec!

Napište nám Vaše zkušenosti s aplikací ušních a tělových svíček. Pomůžeme tak společně i ostatním, kdo začíná se svíčkami nebo každému, kdo hledá informace o jejich použití... Napište nám na email info@hoxi.cz

Vaše zkušenosti použití ušních, tělových, očistných a čakrových tělových svící najdete na samostatné stránce.

VAŠE ZKUŠENOSTI S UŠNÍMI A TĚLOVÝMI SVÍCEMI >>