Kurz použití ušních a tělových svící Hoxi

Kurz použití ušních a tělových svící HOXI je určen jak terapeutům, masérům, tak i každému, kdo by se chtěl o použití svíček HOXI dozvědět více a naučit se s nimi pracovat. Naučte se správnému využití ušních a tělových svíček! Naučíte se jak užívat svíčky nejen ve fyzické oblasti, ale i pro Váš duchovní rozvoj!

Kurzy aplikace ušních a tělových svíček HOXI pořádáme ve spolupráci se zkušenou lektorkou Mgr. Klárou Hanzalovou.

Náplň kurzu:

  • Základy práce s ušními i tělovými svícemi.
  • Diagnostika
  • Odstraňování příčin nemocí
  • Terapie a postup
  • Aplikace svíček na akupresurní body na ruce
  • Práce s jemnohmotnými těly - čakrami
  • Odblokování na psychické úrovni
  • Využití tělových svící v duchovní práci

Naučíte se pracovat jak s klasickými tělovými svícemi s včelím voskem, tak i se svícemi silně energetizujícími - bílými, černými a barevnými čakrovými svícemi. Kurz je zakončen certifikátem!

HOXI-Kurz použití ušních a tělových svící Hoxi


Kurz tělových a ušních svící HOXI - ON-LINE  přes SKYPE

Sobota  25.5.2024
10:00 - 16:00/17:00

Místo konání:
V pohodlí Vašeho domova

Jak probíhá kurz OnLine?

ON-Line kurz ušních a tělových svící HOXI je určen pro menší skupinu a probíhá formou živého videohovoru s lektorkou Mgr. Klárou Hanzalovou. Máme pro Vás připraven dostatek fotomateriálu, s interaktivním vysvětlením, které nahradí praktickou část kurzu.V případě, že na svém PC či tabletu nemáte nainstalovaný SKYPE, zašleme Vám návod na jeho instalaci. Instalace je samozřejmě jednoduchá a bezplatná.

Přihlášky zasílejte na email: terapie@psychoterapeuticke-sluzby.cz nebo poradna@hoxi.cz

Po přihlášení do kurzu, Vám emailem zašleme pokyny k přihlášení na Skype do skupiny kurzu.
Po absolvování on-line kurzu obdrží každý účastník certifikát o absolvování poštou na svou adresu.

Cena kurzu: 2.500 Kč

+ Dárek navíc

Absolventi tohoto kurzu od nás získají jako dárek slevu 8% na nákup ušních a tělových svíček HOXI na našem eshopu. Sleva platí i pro účastníky kurzu, kteří již jsou našimi zákazníky a mají například věrnostní slevy. Sleva je pouze pro maloobchodní (koncové zákazníky) objednávky. Po absolvování kurzu obdržíte slevový kód, který budete moci využívat libovolně po dobu 3 měsíců od absolvování kurzu. Sleva není omezena minimální objednávkou, ani nijak jinak.

Bližší informace o kurzu a platbě rezervační zálohy obdržíte ihned po zaslání přihlášení do kurzu. 

Kurz tělových a ušních svící HOXI - ON-LINE  přes SKYPE  Sobota  24.2.2024

Odkazy ke stažení:

Skype (PC)   zde >>
Skype (Android)   zde >>


Kurzy aplikace ušních a tělových svící HOXi pořádáme od roku 2012. Na našich kurzech se můžete nejen naučit základní použití svící, ale také základy diagnostiky z nedopalku svíce, metodiku použití, ale také a hlavně si aplikaci vyzkoušíte přímo na kurzu sami na sobě. Každý účastník od nás dostane výuková skripta.


Chtěli byste si na kurzu zakoupit ušní, tělové nebo čakrové tělové svíce či očistné tělové svíce HOXI? Svíce HOXI si můžete předem objednat a vyzvednout přímo na kurzu (pouze v Praze) za zvýhodněnou cenu! Objednávky zasílejte na email: terapie@psychoterapeuticke-sluzby.cz


Absolventům kurzu aplikace ušních a tělových svící HOXI doporučujeme absolvovat autorský seminář: Triangulární HOXI terapie © tělovými svícemi & Psychosomatika a aplikace tělových a ušních svící Hoxi. Víc informací o semináři >>

Pokud chcete pracovat se svíce na profesionální úrovni nebo Vás použití svící HOXI natolik zaujalo, že by jste se chtěli naučit naši terapeutickou techniku, doporučujeme absolvovat oba kurzy. 


Reference účastníků: 

  • Na kurzu jsem pochopila, jak svíce fungují a jak s nimi mám pracovat. Dostalo se mi mnoho zajímavých rad a informací, které obohatí mou práci masérky. Kurz byl výborně odveden, opravdu jsme si to užili.
    Jana - masérka

  • Na kurz jsem přišla, protože jsem chtěla pomoci ve své rodině. Informace, které jsem se dozvěděla předčily mé čekávání, a za to moc děkuji. Svíčky téměř vyléčily artrózu mé maminky, která kvůli bolestem skoro nemohla chodit, a dceru, která trpěla atopickým ekzémem a chronickými rýmami.
    Zdeňka - účetní

  • Kurz práce se svíčkami byl supr. Skvělá parta, skvělá lektorka. Jsem profesionální masérka a díky všem informacím, které jsem se na kurzu dozvěděla, používám již svíčky denně a téměř u každého klienta. Opravdu doporučuji všem se naučit se svíčkami pracovat.
    Veronika, masérka a terapeutka (České Budějovice)

  • Tělové svíce jsem znal již dříve, ale díky kurzu, který jsem absolvoval jsem pochopil jejich funce a vlastnosti daleko lépe a hlavně jsem si uvědomil, že svícemi mohu pomoci svým zákazníkům o mnoho více a účiněji než jsem si myslel doposud. Naučil jsem se taky základy diagnostiky z nedopalku.
    Petr, masér (Prostějov)

  • Kurz byl super. Děkuji. Díky všem velmi zajímavým zprávám jsem se naučila, jak práci se svícemi zkombinovat s jinými technikami – reiki a dalšími způsoby harmonizace. Dost jsem změnila pohled na svíce, o kterých jsem si dříve myslela, že jsou hlavně na práci s tělem. Svíce dokážou opravdu mnohem víc – fungují na všech úrovních a na úrovni psychiky a energií fungují skvěle. Děkuji za předané informace.
    Jana, terapeutka (Praha)

  • Dobrý den, jako zubařka jsem přišla na kurz pouze proto, že mi kamarádka doporučila tělové svíčky na záda, která mě při práci bolí. Ale díky všemu, co na kurzu proběhlo, jsem se rozhodla začít využívat ušní a tělové svíčky i ve své práci. Mám již prvních pár výsledků a doporučuji všem – hlavně z řad nás – lékařů a všem, kteří pracují s lidmi jako praktici. Jděte do toho!
    Kateřina, lékařka (Hradec Králové)

  • Absolvoval jsem kurz již před více než rokem na doporučení známé. Jsem masér a svíce jsem chtěl zařadit do své nabídky. Díky kurzu jsem zjistil, že tělové svíce mohu kombinovat i s masážemi a doporučuji je i svým zákazníkům.
    Honza, masér (Olomouc)

  • Na jaře jsem byla na Vašem kurzu v Praze a jsem hodně spokojena. Jsem bývalá zdravotní sestra v důchodu a svíce používám hlavně pro sebe a svého manžela. Manžel je po operaci kyčlí a svíce mu pomohly při rehabilitaci i hojení po operaci. Díky kurzu jsem se přestala bát pokládat svíce na některá místa a získala více informací o použití. Moc děkuji.
    Marie, (Liberec)

Kurzy u nás absolvovalo již mnoho z Vás. Někteří nám zaslali také reference či zpětnou vazbu, za což Vám všem moc děkujeme. Pokud jste absolventem našich kurzů, budeme rádi, když nám i Vy napíšete, zda jste byly spokojeni a jestli Vám kurz něco přinesl. (pište na email: info@hoxi.cz)


 
 
 
 
 

5